ANTI STRETCH raskausarpien hoitoon!

ANTI STRETCH raskausarpien hoitoon!
Valmistaja:

Institut Claude Bell (Ranska)


Tuotekoodi: AntiStrech
Saatavuus: Varastossa
€ 17,99
Määrä: Lisää koriin

Argan-öljytiiviste raskausarpien hoitoon tai ehkäisyyn raskaana oleville naisille tai kehonrakentajille.

Raskausarvet ovat arpia muistuttavia merkkejä, joita syntyy ihon repeytyessä. Tämä ihon vaurio liittyy hormonaalisiin muutoksiin, joita esiintyy sellaisten tärkeiden elämänvaiheiden yhteydessä kuin murrosikä ja raskaus.

Raskausarvet ilmaantuvat yhtäkkiä ja kehittyvät sitten hitaasti violetinvärisiksi ikävännäköisiksi arviksi. Valitettavasti ne eivät koskaan katoa, ja monet kokevat ne hyvin haitallisiksi ja rumiksi.

Toisin kuin yleisesti luullaan, miehillekin voi tulla ihon repeytymisestä johtuvia arpia, vaikka se on harvinaisempaa. Yleensä tällaisia arpia ilmaantuu murrosikäisille ja liikalihaville miehille sekä niille, jotka vahvistavat lihaksiaan (erityisesti olkapäiden, vartalon ja käsien lihaksia).

KOOSTUMUS

ANTI STRETCH MARKS ARGAN CONCENTRATE  sisältää Argan-öljyä, joka tunnetaan yleisesti hämmästyttävien ihoa suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi.

Argan-puu (Argania spinosa) on piikikäs sapotaceae-heimoon kuuluva puu, joka kasvaa vain paikoin Marokossa ja Algeriassa. Koska Argan-puu luontojaan selviää kuivassa ympäristössä, se on erittäin vahva ja lakastumaton puu. Se sietää pitkiä kuivia kausia, koska sillä on kovat lehdet ja syvät juuret.

Argan-puussa on vaaleat  kukat, ja se kantaa mehevän keltaisia hedelmiä, joiden ytimestä tehdään kuuluisaa Argan-öljyä. Tämä öljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja ja elintärkeitä rasvahappoja sekä E-vitamiinia ja on yksi kalleimmista öljyistä maailmassa.

Argan-öljy on tunnettu ihoa suojaavista ominaisuuksistaan.

Kolmitehoinen ANTI STRETCH MARKS ARGAN CONCENTRATE auttaa ehkäisemään raskausarpien syntyä ja myös vähentää tehokkaasti olemassa olevia raskausarpia.

KLIINISET TULOKSET

Kliiniset testit, jotka järjestettiin kahden kuukauden aikana, osoittavat:

  • 72 %:n vähennystä raskausarpien syvyyden suhteen;
  • 11 %:n  kasvua ihon paksuuden suhteen;
  • 29 %: n vähennystä raskausarpien pintatason suhteen.

KÄYTTÖOHJE

ANTI-STRETCH MARKS ARGAN CONCENTRATE  toimitetaan roll-on-putkilossa, jonka avulla voit paremmin kohdistaa hoidon kärsiville alueille ja poistaa raskausarpia.

Ei ole tarpeen levittää tuotetta käsin; se imeytyy nopeasti ja helposti ihoon.

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.
Kirjoita arvostelu
Nimi:


Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Loading...