CHITOSAN auttaa kehoasi, kun olet laihduttamassa!

Uusi CHITOSAN auttaa kehoasi, kun olet laihduttamassa!
Tuotekoodi: 010
Saatavuus: Varastossa
€ 18,60
Määrä: Lisää koriin

Chitosan imee itseensä sokeria ja rasvaa ja poistaa niitä jopa 10 kertaa oman painonsa verran.

Chitosan on puhdistettua kitiiniä. Chitosan on täysin luonnollinen aine, joka on peräisin äyriäisten kuoresta. Puhtauden ja tehokkuuden varmistavat norjalaiset tutkijat laboratorioissaan.

Chitosanilla on ihmeellinen ominaisuus: se imee itseensä jopa 10 kertaa oman painonsa verran päivittäisen ruokavalion sisältämää rasvaa. Se toimii kuin magneetti: se imee itseensä rasvaa ruoansulatuksen aikana, minkä vuoksi keho ei voi imeä sitä itseensä. Chitosan muuntaa rasvaa rasva-kuitumassaksi, joka poistuu kehosta luonnollisesti.

Chitosan tunnetaan helpoimpana laihdutuskeinona. Se toimii kahdella tavalla:

Chitosan on suora vaikutus rasvaiseen ruokaan. Ei ole tarpeen seurata tiiviisti, mitä syöt, koska Chitosan pyydystää rasvaa.

  1. Chitosan auttaa sinua polttamaan liikarasvaa. Keho joutuu polttamaan rasvavarastoja, koska se ei saa tarpeeksi energiaa imeytyneestä ruoasta.
  2. Chitosan on täysin turvallinen. Se on 100 %:sesti luonnollista alkuperää, ja sillä ei ole kielteisiä sivuvaikutuksia.

Chitosanilla on positiivinen vaikutus kehoon:

  1. Se auttaa alentamaan veren kolesterolitasoja;
  2. Tasapainottaa verenpainetta, joka on kohonnut ylipainon takia;
  3. Chitosan poistaa rasvaa luonnollisesti, mikä takaa suoliston hyvinvoinnin; ilmavaivojen ja ummetuksen riskiä ei ole. Ranskalaisen valmistajan INELDEFARMin tuottama Chitosan on erittäin puhdasta.

KÄYTTÖOHJE:

:Ota 2 kapselia päivässä, 1 lounaan jälkeen ja 1 päivällisen jälkeen ison vesilasillisen kera.

AINEKSET:

Äyriäisten kuoresta puhdistettu Chitosan-uute. Kapseli (liivate, väriaineet: rautaoksidi, titaanidioksidi), magnesiumstearaatti, joka sisältää hieman jodia.

Pakkaus: 60 kapselia.

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.
Kirjoita arvostelu
Nimi:


Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Loading...