MAXIBUST + BUST OF THE STARS- lisää rintojen kiinteyttä ja jäntevyyttä!

Uusi MAXIBUST + BUST OF THE STARS- lisää rintojen kiinteyttä ja jäntevyyttä!
Tuotekoodi: 041
Saatavuus: Varastossa
€ 30,90
Määrä: Lisää koriin

Näyttävyyttä, kiinteyttä, jäntevyyttä: naisille, jotka haluavat kauniimman muotoiset ja kiinteät rinnat!

Kaikki naiset huolehtivat rinnoistaan, koska rinnat edustavat naisellisuutta. Sileät kärjet, runsaan pyöreät kaaret, pehmeät ääriviivat, miellyttävä koko... naisen rinnat herättävät miehissä kaipausta ja kilpailijoissa kateutta.

KLIINISEN TUTKIMUKSEN TULOKSET

Kliiniset kokeet suoritettiin vapaaehtoisille 30 - 55-vuotiaille naisille, jotka jaettiin kahteen ryhmään. Ensimmäisen ryhmän naiset käyttivät tuotetta kahdesti päivässä 30 päivän ajan (Tuote sisälsi 4 % aktiivisia elementtejä.). Verrokkiryhmän naiset käyttivät puolestaan lumetuotetta eli tuotetta, jota käytetään vertailun perustana ja josta puuttuu aktiivinen elementti.

Käyttöajan jälkeen arvioitiin kunkin paneelin osallistujan rintojen jäntevyys ja kiinteys.

Tulokset osoittavat, että ryhmässä, joka käytti BUST OF THE STARS -tuotetta:

  1. Vaikutus solujen kasvuun oli 77,5 %, (Se tarkoittaa, että rinnat kasvavat. Kliiniset tutkimukset eivät täsmentäneet, kuinka paljon rinnat voivat kasvaa)
  2. Rintojen kiinteys kasvoi 18,5 %,
  3. Rintojen jäntevyys kasvoi 13 %.

BUST OF THE STARS antaa rinnoillesi paitsi täyteläisyyttä myös kiinteyttä ja jäntevyyttä.

KOOSTUMUS

BUST OF THE STARS on koostumukseltaan erittäin ravitseva tuote, joka stimuloi kudosten aineenvaihduntaa ja lisää solujen hengitystä. Se lisää myös peptidien määrää. Nämä ovat molekyylejä, jotka koostuvat kymmenistä runsaasti proteiinia sisältävistä aminohapoista. Nämä kollageenin ja elastiinin esiasteet lisäävät rintojen jäntevyyttä vahvistamalla ihon kudoksia.

  • Kollageeni on proteiini, jota on runsaasti useimmissa kehomme kudoksissa ja joka antaa näille rakennetta ja kiinteyttä.
  • Elastiini on sidekudoksissa esiintyvä elimistön luonnollisesti tuottama proteiini, joka on joustava ja joka mahdollistaa monien kehon kudosten palautumisen muotoonsa venytyksen tai rasituksen jälkeen. Toisin kuin kollageenilla, sen tärkein tehtävä on varmistaa ihon kimmoisuus.

KÄYTTÖOHJEET

Levitä aamulla tai illalla rintoihin voimakkaasti hieroen.

+

Ravintoaineiden nauttiminen auttaa lisäämään rintojesi kokoa. Ei sisällä hormonijohdannaisia.

Vaikuttaa rintoihisi ihmeellisesti.

MAXIBUST valmistetaan puhtaasta mikro-jauhetusta kasviuutteesta, ja se sisältää luonnostaan ​​runsaasti kasviperäistä proteiinia, fosforia, lesitiiniä, välttämättömiä rasvahappoja ja diosgeniiniä: vaikuttavia aineita suositellaan etenkin lihasten hyvinvointiin ja vahvistamaan erityisesti rintoja ja edistämään tasapainoisesti pyöreiden rintojen muotoutumista.

MAXIBUST-kapselit valmistetaan laadunvarmistuslaboratoriossa, taatusti ilman hormoneja.

KOOSTUMUS

Trigonella foenum graecum mikro-murskattuna (380 mg/kapseli), joka sisältää 0,3 % trigonelliiniä (kapselin kuori gelatiinia).

KÄYTTÖOHJEET

Kolme kapselia päivässä vähintään kuukauden ajan, mieluiten aamulla vesilasillisen kera.

Ota tarvittaessa kaksinkertainen annos.


90 pillereitä + 100 ml purkki

 

 

on
5 ( 5 / 5 )
Erinomaisia tuotteita synnytyksen jälkeen
on
5 ( 5 / 5 )
Hei oliko jossain ohjeet miten voidetta hierotaan rintoihin?
on
5 ( 5 / 5 )
Hyvä tuote :) Kokeilin tätä toimenpidettä, koska imetyksen jälkeen rintani löystyivät. Nyt rintani ovat jälleen kiinteät
on
5 ( 5 / 5 )
Todella hieno juttu. Jo viikon käytön jälkeen huomaan kiinteyttävän vaikutuksen. En malta odottaa miltä hoitokuurin lopputulos näyttää ☺
Kirjoita arvostelu
Nimi:


Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Loading...