STOP CRAMP - ROLL-ON

Uusi STOP CRAMP - ROLL-ON
Valmistaja:

Institut Claude Bell (Ranska)


Tuotekoodi: STOP CRAMP - ROLL-ON
Saatavuus: Varastossa
€ 19,99
Määrä: Lisää koriin

Ehkäisee, vähentää ja lievittää kivuntunnetta.

EHKÄISEE, VÄHENTÄÄ JA LIEVITTÄÄ KIVUNTUNNETTA.

Tämän päivän kosmetiikkateollisuus pyrkii huolehtimaan ihmisestä kokonaisvaltaisesti – kehosta ja mielestä. Tällainen lähestyminen sopii ihon ja aivojen väliseen vuorovaikutukseen pohjautuvaan neurokosmetiikan käsitteeseen.

KRAMPPI

Määritellään joko koko lihaksen tai sen osan tahattomaksi, väliaikaiseksi mutta kivuliaaksi, näkyväksi ja selväksi jännitykseksi. Se alkaa yhtäkkiä ja odottamatta ja kestää yleensä vain lyhyen aikaa. Sen seurauksena krampista kärsivä henkilö ei pysty ohjaamaan sen vaikutuksen alaisena olevan lihaksen toimintaa. Ilmenee usein kehon ollessa lepotilassa, nukuttaessa tai lihaksen tarkoituksellisen rasituksen jälkeen. Krampeista kärsivät ennen kaikkea vanhemmat ihmiset, mutta niitä voi tulla kaikenikäisille urheileville henkilöille.

Etelänarnikki & harpagojuuri: tunnetaan lihasrevähtymiä lievittävästä vaikutuksestaan samoin kuin vaikuttava aine BETAPHROLINE.

Betaphroline: vaikuttava aine, jota saadaan trooppisilla alueilla kasvavasta TEPHROSIA PURPUREA -pensaasta ja jota käytetään runsaasti Intiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa lukuisiin terapeuttisiin tarkoituksiin. BETAPHROLINE on neurokosmeettinen aine, joka kykenee stimuloimaan mielihyvän tunnetta aiheuttavaa endorfiinia. Kolmipäinen roll-on levittää vaikuttavia aineita hierottaessa. Claude Bell Instituutin kehittämä!

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.
Kirjoita arvostelu
Nimi:


Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Loading...