🎁 Alennuskoodilla Extra10 saat 10% lisäalennusta koko ostoskorista!🎁

Toimitus ja palautus

Bring ja Post Suomi toimittaa paketin ja toimitusaika on 7-11 päivää. Tilauksen toimitusmaksu on 4,90 euroa.

Toimitus tapahtuu – ilman jakelua – lähimpään postitoimistoon, Bringiin tai postikauppaan.

Sinulla on 14 päivää aikaa peruuttaa ostoksesi Harmony Life -sivustolta. Peruutusoikeutesi alkaa tuotteen vastaanottopäivästä.

Peruutusoikeutta voidaan vaatia vain, jos palautat tuotteen samassa kunnossa ja samassa määrässä. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on voitava myydä esine toiselle asiakkaalle, eikä myyntiarvo voi hävitä, kun se on ollut sinun hoidossasi. Siksi on tärkeää, että tuotteen tiivistettä ja pakkausta ei saa rikkoa.

Muista lähettää tuote takaisin oikeaan pakkaukseen. Jos haluat peruuttaa ostoksen, voit palauttaa tuotteen osoitteeseen: Harmony Life, Ukmergės g. 220, Vilnius, Lithuania LT-07157.  Muista, että emme hyväksy COD-lähetyksiä. Heti kun olemme tarkistaneet ja hyväksyneet palautettavan tuotteen, hyvitämme hyvityksesi. Tämä tapahtuu 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottopäivästä. Ainoa kustannuksesi, joka sinulla on peruuttamalla ostoksesi, on tuotteiden palauttamisen toimituskulut meille. Pyydämme teitä lähettämään kopion tilauksen vahvistuksesta, kun palautat tuotteen meille. Se helpottaa käsittelyä ja saat hyvityksesi nopeammin.

Valitukset - onko tuotteessa jotain vikaa?

Lain mukaan sinulla on oikeus tehdä valitus 24 kuukauden kuluessa verkkoka. Tämä tarkoittaa, että joko korjaat, vaihdat tuotteen, palautat rahat tai alennat tilanteen mukaan. 

Tietenkin vaaditaan, että valitus on perusteltu ja ettei vika johdu tuotteen väärästä käytöstä tai muusta haitallisesta käytöstä. 

Sinun tulee aina tehdä valitus "kohtuullisessa ajassa" sen jälkeen, kun olet löytänyt tuotteessa olevan vian. Jos teet niin kahden kuukauden kuluessa vian tai vian havaitsemisesta, vaatimus on aina ajankohtainen.

Jos valitus on perusteltu, hyvitämme myös (kohtuulliset) toimituskulut tuotteen palauttamisesta meille. Siksi muista hankkia kuitti lähetyksestä. Sinun on lähetettävä tuote osoitteeseen Harmony Life, Ukmergės g. 220, Vilnius, Lithuania LT-07157. Kun palautat tuotteen, kuvaile ongelma mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Muista, että emme hyväksy COD-lähetyksiä.

Loading...