HAIR JAZZ Serum

HAIR JAZZ Serum
Valmistaja:

Institut Claude Bell (Ranska)


Tuotekoodi: 096
Saatavuus: Varastossa
€ 24,90
Määrä: Lisää koriin

 

 

Kaikille hiustyypeille sopiva HAIR JAZZ  -hoitoöljyseerumi ravitsee ja vahvistaa hiuksiasi. Niistä tulee eloisan, hohtavan ja silkinpehmeän näköiset. Ja mikä vielä enemmän, hiuksistasi tulee notkeat ja kevyet.

  • HAIR JAZZ -seerumi on huolellisesti valmistettu sekoitus Helianthus Annus -öljyä ja Lycium Barbarum -uutetta (Goji-marja). Tämä hedelmäuute on antioksidantti, jolla on elvyttävä vaikutus.
  • Tämän voimakkaan sekoituksen ansiosta hiuksista tulee kiiltävät, pehmeät, kestävät ja sädehtivät ja samalla ne pysyvät varmasti vaaleina. Ravittuina ja kunnostettuina hiuksesi saavat suojan jokapäiväistä stressiä vastaan.

KÄYTTÖOHJEET:

  1. Ennen puhaltimella kuivaamista:  Levitä pyyhekuiviin hiuksiin koko pituudelle latvoja myöten ennen perusteellista kuivaamista. The HAIR JAZZ -seerumi tekee kampaamisen ja kuivaamisen puhaltimella paljon helpommaksi. Se kiinnittyy hiuskuituihin, ravitsee ne juuriin saakka antaen hiuksillesi silkinpehmeän, säteilevän ulkonäön.

  2. Puhaltimella kuivaamisen jälkeen: Levitä lopuksi HAIR JAZZ -seerumia hiuksiisi koko pituudelta aivan latvoihin saakka, ikään kuin kevyeksi tehosteeksi.

  3. Käyttö päivittäisenä hoitotuotteena:  Muutama tippa joka aamu hiuksiin koko pituudelta latvoihin saakka. Tämä varmistaa hiusille suojan jokapäiväisiä vaurioita vastaan. Hiuskuidut ovat ravitut ja kiiltävät.

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.
Kirjoita arvostelu
Nimi:


Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Loading...